Våning i Stockholm inredd av Englesson

Harmoni mitt i stan

I centrala Stockholm finner man en ljus och luftig våning inredd med möbler från Englesson. Möblerna andas lugn och harmoni och skapar ett tidlöst intryck som man gärna spenderar sin tid i. Med våra modulmöbler och modulsoffor så kan du efter rummet möjligheter skapa möbler som nästintill är platsbyggda för dig.

Vår karaktärsfulla möbelserie Edge. Med genomgående diagonala skärningar av möblernas hörn samt lätt fasade framkanter skapas ett elegant och inarbetat intryck.

Modern Classics

Englesson har möbler för de flesta av rummen i ett hem. Våra breda kollektioner av möbler och soffor har en balanserad harmoni mellan klassiska möbler och moderna möbler vilket gör att de tillsammans skapar ett tidlöst intryck.

Modulbokhylla

Med våra stapelbara modulmböbler kan du skapa en möbel unitk för ditt hem. Stockholm modulbokhylla är en klassisk möbel så passar såväl i ett klassiskt som modernt hem. Bokhyllan finns även i en nättare version - Stockholm 2.0

Strömstad modulsoffa är en elegant serie med lätt utsvängda armar med samtida närvaro. Rena, skräddarsydda linjer intill varandra med extremt bekväma kuddar skapar sittplatser som är lika detaljerade som avslappnande. Lätt att anpassa med oändliga konfigurationer av våra moduler.

Boka tid för konsultation

"2000 är en serie av eleganta soffbord, lampbord och avlastningsbord i en mängd olika stilar. Du kan välja mellan träramar eller tunnare metallramar och skivor av antingen trä eller glas"

Sirius Soffbord

Sirius är en av våra mest karaktärsfulla och populära soffbord. Den geometriska formen av benställningen skapar ett nästan svävande intryck till den runda glasskivan. Sirius finns med både träställning samt metall. En nyhet för i år är att Sirius nu även finns med benställning i plattjärn i både svart och silvergrå utförande.

Strömstad Divan

Med rikligt stoppade sittplymåer har Strömstad ett inbjudande säte som naturligtvis är extremt bekvämt.

Stockholm Bokhylla

Alla våra modulbokhyllor är stapelbara vilket gör att du kan anpassa höjden av din möbel till takhöjden hos dig.

Bygg din modul

Konfigurera fin unika bokhylla med hjälp av våran modulbyggare. Till modulbyggaren