Englesson originaldesign
Handgjort i egen fabrik
Englesson hela vägen hem
Starkt miljötänk i alla led

Brooklyn Fåtölj 1-sits

Englessons Carlton Club fåtölj är ett nätt och smidig fåtölj med skönaste sittkomfort. Ett litet smycke var den än placeras.  Välj ett fint tyg med ben i passande färg.

11.550 kr
Beställningsvara -
Välj tyg >
Välj tillval >

Produktbeskrivning

Fast rygg av flera lager polyeter svept med fibervadd. Sittplymå av polyeter svept med dun.

Tvättinstruktioner

Om du spiller i soffan så undvik att tvätta eller gnida på fläcken och tag ut plymån ur tygfodralet och låt den torka. Konsultera därefter en auktoriserad kemtvätt för rådfrågning.
OBS! Vi rekommenderar kemtvätt på alla våra standardtyger. Vid vattentvätt kan tygets färg och form förändras. Avtagbar klädsel har mycket exakt passform.

Hur soffan behåller sin fina form
Denna soffa har fått sin höga komfort tack vare en kvalitétsplymå med lång livslängd. Med rätt skötsel håller sig soffan fin länge. ”Puffa” upp plymån med jämna mellanrum. På så sätt behåller den sin form och volym - du får därigenom även en dammfri plymå.

Naturmaterial ett levande material
Då de flesta av våra tyger innehåller naturmaterial kan färgen variera något. Begär kontraprov vid kompletterande order.

OBS! Tänk på att möbler som står mycket ljust eller i direkt soljus kan blekas. Vänd på soffplymåerna med jämna mellanrum för att tyget ska blekas jämnt.

Specifikation

Mått Djup: 68 Höjd: 82 Djup: 76
Segment Stoppmöbler
Möbelserie Brooklyn
Möbeltyp Fåtölj
Färg Tyg prisklass 1
Form 1-sits
Egenskap fast klädsel
Artikelnummer 5130
Kategorier Möbelserier > Brooklyn Club

Produktfiler