Offentlig Miljö

Offentlig Miljö

Vi är specialiserade på att skapa inbjudande atmosfärer och skapa en harmonisk helhet i offentliga miljöer. Genom att kombinera sofistikerade möbler, noggrant utvalda tyger, skräddarsydda gardiner och unika mattor kan vi skapa en stilfull och ombonad atmosfär som passar er verksamhets behov och önskemål.

Vi tar hänsyn till era budgetkrav, tidsramar och specifika önskemål för att säkerställa att ni får en inredning som överträffar era förväntningar. Vi erbjuder också möjligheten att skapa specialbeställda möbler och inredningsdetaljer för att ytterligare anpassa er offentliga miljö. Genom att ha vår egen tillverkning kan vi skapa unika och exklusiva produkter som är skräddarsydda för just er verksamhet. När ni väljer oss som er partner för inredning kan ni vara säkra på att ni får en professionell och skräddarsydd lösning. Vi tar hand om hela processen, från design och planering till installation och efterföljande support.

DAP Studentbostäder

I det här projektet kunde Englesson AB tillhandahålla möbler under premisserna "compact living" för ett projekt i samarbete med DAP som byggde studentbostäder i  Björksätra. 

Danderyds Gästeri

I utkanten av Stockholm ligger det mysiga hotellet "danderyds Gästeri" där Englesson & Company fick i uppdrag att inreda både rum och matsal i klassisk stil. 

Pressrummet på Hovet

Englesson & Company fick i uppdrag av Djurgårdens Ishockeyförening att renovera och möblera ett av deras pressrum på Hovet i Stockholm.

Stockholms Golfklubb

En av Stockholms mest anrika golfklubbar gav Englesson & Company förtroendet att inreda deras loungeområde. Uppdraget var att modernisera men samtidigt behålla all den historia som sitter i väggarna. 

Järvsö Lodge

I vackra Järvsö, intill älven Ljusnan deltog Englesson & Company i ett projekt som sträckte sig långt över vårt ordinarie sortiment. I samarbete med arkitekten ... gjorde vi specialanpassade möbler för att tillgodose mysiga fjällstugor med möblemang som passar den aktive livsnjutaren.