Englesson originaldesign
Handgjort i egen fabrik
Englesson hela vägen hem
Starkt miljötänk i alla led

Ekeby Pall

Ekeby pall är en klassisk Gripsholms modell köps vanligen som fotpall till Ekeby fåtölj. Tyg i en klassisk ruta eller en slitstarkt ull passar bra som klädsel.

3.550 kr
Beställningsvara -

Produktbeskrivning

Sadelgjord av resårband. 5 cm kallskumsdyna med en topp i rent bakteriologiskt dun uppblandat med nyproducerad riven polyeter. Ryggplymån består av en blandning av 100% rent bakteriologiskt vit fjäder/ dun och skuren nytillverkad polyeter.

Tvättinstruktioner

Om du spiller i soffan så undvik att tvätta eller gnida på fläcken och tag ut plymån ur tygfodralet och låt den torka. Konsultera därefter en auktoriserad kemtvätt för rådfrågning.
OBS! Vi rekommenderar kemtvätt på alla våra standardtyger. Vid vattentvätt kan tygets färg och form förändras. Avtagbar klädsel har mycket exakt passform.

Hur soffan behåller sin fina form
Denna soffa har fått sin höga komfort tack vare en kvalitétsplymå med lång livslängd. Med rätt skötsel håller sig soffan fin länge. ”Puffa” upp plymån med jämna mellanrum. På så sätt behåller den sin form och volym - du får därigenom även en dammfri plymå.

Naturmaterial ett levande material
Då de flesta av våra tyger innehåller naturmaterial kan färgen variera något. Begär kontraprov vid kompletterande order.

OBS! Tänk på att möbler som står mycket ljust eller i direkt soljus kan blekas. Vänd på soffplymåerna med jämna mellanrum för att tyget ska blekas jämnt.

Specifikation

Mått Djup: 65 Höjd: 45 Djup: 45
Segment Stoppmöbler
Möbelserie Ekeby
Möbeltyp Pall
Färg Stockholm Whitewash
TRUE
Artikelnummer 596WW-1-3
Kategorier Möbelserier > Ekeby