Englesson originaldesign
Handgjort i egen fabrik
Englesson hela vägen hem
Starkt miljötänk i alla led

Howard kids Fåtölj 1-sits

Englessons populära Howard finns även som barnfåtölj. Englessons enda barnmöbel och en riktig liten klenod!
Samma klassiska utseende är tidlöst och gör den lättplacerad i alla miljöer. Alltid med avtagbar klädsel.

8.150 kr
Beställningsvara -
Välj tyg >

Produktbeskrivning

Sittplymån har en 8 cm pocket-spiral omsluten av polyeter med en topp i rent bakteriologiskt dun uppblandat med nyproducerad riven polyeter. Ryggplymån
består av en blandning av rent bakteriologiskt dun uppblandat med nyproducerad riven polyeter. Botten av nozagspiral i EU stål.

Tvättinstruktioner

Om du spiller i soffan så undvik att tvätta eller gnida på fläcken och tag ut plymån ur tygfodralet och låt den torka. Konsultera därefter en auktoriserad kemtvätt för rådfrågning.
OBS! Vi rekommenderar kemtvätt på alla våra standardtyger. Vid vattentvätt kan tygets färg och form förändras. Avtagbar klädsel har mycket exakt passform.

Hur soffan behåller sin fina form
Denna soffa har fått sin höga komfort tack vare en kvalitétsplymå med lång livslängd. Med rätt skötsel håller sig soffan fin länge. ”Puffa” upp plymån med jämna mellanrum. På så sätt behåller den sin form och volym - du får därigenom även en dammfri plymå.

Naturmaterial ett levande material
Då de flesta av våra tyger innehåller naturmaterial kan färgen variera något. Begär kontraprov vid kompletterande order.

OBS! Tänk på att möbler som står mycket ljust eller i direkt soljus kan blekas. Vänd på soffplymåerna med jämna mellanrum för att tyget ska blekas jämnt.

Specifikation

Mått Djup: 62 Höjd: 68 Djup: 82
Segment Stoppmöbler
Möbelserie Howard kids
Möbeltyp Fåtölj
Färg Tyg prisklass 1
Form 1-sits
Egenskap avtagbar klädsel
Artikelnummer 5277
Kategorier Möbelserier > Howard Kids