Englesson originaldesign
Handgjort i egen fabrik
Englesson hela vägen hem
Starkt miljötänk i alla led

Howard pickerad Fåtölj

Englessons fåtölj Howard medium erbjuds även med en pikerad rygg. En elegant fåtölj och kan kombineras både med våra soffor eller bara som en udda fåtölj med eller utan fotpall. En verkligt skön läsfåtölj! 

13.200 kr
Beställningsvara -
Välj tyg >

Produktbeskrivning

Sittplymån har en 8 cm pocket-spiral omsluten av polyeter med en topp i rent bakteriologiskt dun uppblandat med nyproducerad riven polyeter. Fast rygg av polyeter svept med fibervadd. Botten av nozagspiral i EU stål.

Tvättinstruktioner

Om du spiller i soffan så undvik att tvätta eller gnida på fläcken och tag ut plymån ur tygfodralet och låt den torka. Konsultera därefter en auktoriserad kemtvätt för rådfrågning.
OBS! Vi rekommenderar kemtvätt på alla våra standardtyger. Vid vattentvätt kan tygets färg och form förändras. Avtagbar klädsel har mycket exakt passform.

Hur soffan behåller sin fina form
Denna soffa har fått sin höga komfort tack vare en kvalitétsplymå med lång livslängd. Med rätt skötsel håller sig soffan fin länge. ”Puffa” upp plymån med jämna mellanrum. På så sätt behåller den sin form och volym - du får därigenom även en dammfri plymå.

Naturmaterial ett levande material
Då de flesta av våra tyger innehåller naturmaterial kan färgen variera något. Begär kontraprov vid kompletterande order.

OBS! Tänk på att möbler som står mycket ljust eller i direkt soljus kan blekas. Vänd på soffplymåerna med jämna mellanrum för att tyget ska blekas jämnt.

Specifikation

Mått Djup: 83 Höjd: 88 Djup: 95
Segment Stoppmöbler
Möbelserie Howard pickerad
Möbeltyp Fåtölj
Färg Tyg prisklass 1
Form 1-sits
Egenskap fast klädsel
Artikelnummer 5192

Produktfiler