Englesson originaldesign
Handgjort i egen fabrik
Englesson hela vägen hem
Starkt miljötänk i alla led

Impression Säng Adjustable 90x210 cm

Englesson Impression Adjustable är en mycket elegant ställbar säng. Tack vare den höga, tygklädda ramen, döljs den tekniska lösningen. När lyftfunktionen inte används ser den ut som en kontinentalsäng. Impression Adjustable har ett dubbelfjädrande pocketsystem med hörn- och kantförstärkningar. Träramen är av furu och lyftarmarna av massivt stål vilket gör, tillsammans med den kraftfulla motorn från LINAK, sängen väldigt stabil.

Kom ihåg att köpa bäddmadrass till din nya säng klicka här

36.200 kr
Beställningsvara

Produktbeskrivning

Med den sladdlösa fjärrkontrollen styr du steglöst madrassens huvud och fotända som drivs av två starka men nästan ljudlösa motorer med nödsänkningsfunktion vid strömavbrott. Minnesfunktion och möjlighet att styra sängen med Apple och Android telefoner ingår. Vid två sängar bredvid varandra kan man parrallelkoppla motorerna så att sängarna rör sig samtidigt. Fjärrkontrollen förvaras i den ficka som finns på sidan av sängen.

Englesson Impression Adjustable finns i medium eller fast utförande och i storlekarna 90x210 samt 105x210. Välj mellan standard tyg samt möbeltyg ur Country, Delta, Geneva och Omega kollektionerna. Huvudgavel går att fästa i sängens träram eller ställas på gavelben. Kopplings beslag för att hålla ihop 2 st sängar finns i benpaketen. Sängen levereras i 2 kolli och den totala vikten är ca 110 kg för 90x210. Glidskydd för bäddmadrass medföljer.

Notera även att sängramar inte lämpar sig för ställbara sängar.

Höjd exklusive ben och bäddmadrass är ca 47cm.
Bredd : 90/ 105 cm
Längd : 210 cm

Specifikation

Mått Djup: 90 Höjd: 47 Bredd: 210
Segment Sängar
Möbelserie Impression
Möbeltyp Säng Impression Adjustable
Färg Tyg prisklass 1
Form 90 x 210
Egenskap fast
Artikelnummer IA90F21
Kategorier Sängar Sängar > Sängar