Inspiration

MÖBELMÄSSA

Möbelmässan 2020

Stockholm Furniture Fair 2020 ägde rum vecka 6 och Englesson ställde ut i showroom på Fridhemsgatan 43 på Kungsholmen. Uppslutningen var stor och möbelnyheterna fick ett varmt mottagande!

 

Läs mer >
Inredningstips

Skapa hotellkänsla hemma hos dig!

Säng Master Kontinental med flexibla komfortzoner för personlig anpassning till din ergonomi ger ökad sovkomfort och sömnkvalitet. I Englessons breda kollektion av riktigt sköna sängar kan du säkert hitta sängen som passar just dig. Med Design Your Bed kan du välja tyg till din säng och gavel och kanske en matchande fåtölj för att skapa din riktig exklusiva hotellkänsla hemma!

Välkommen in till någon av våra återförsäljare att prova riktigt sköna sängar!

Läs mer >
Stilar

Så fixar du Skärgårdsstilen i ditt sommarhus

Englesson har länge förknippats med en skärgårdsstil vi kallar Seaside. Den nordiskt blonda stilen med ljusa träslag och ljusa textilier i kombination, gärna i naturmaterial.

Läs mer >
Inredningstips

Välj rätt klädsel på din soffa i vardagsrummet

Vår passion för tyger har en lång tradition och därför kan vi erbjuda ett brett sortiment tyger från kända tygvaruhus. Tygerna erbjuds i många kvaliteter, mönster och färger som delas in i tre prisklasser. Din soffa blir därför unik som du kan bli helt ensam om. Nästan alla soffor, fåtöljer, divaner och pallar erbjuds med fast eller avtagbar klädsel. Välkommen in till någon av våra återförsäljare att känna och klämma på våra tyger!

Läs mer >