Så fungerar våra TV-Liftar

Låt inte din tv styra din heminredning

Våra skänkar finns i tre olika modeller - Stockholm 2.0, Line Burned Walnut och Frame - och alla har en inbyggd TV lift som gör det möjligt att enkelt hissa upp och ner din TV med en knapptryckning. Detta innebär att du inte längre behöver se på en stor svart TV som tar upp all plats på din vägg. Istället kan du ha en elegant och modern möbel som smälter in i din heminredning. Med hjälp av våra skänk kan du nu möblera ditt hem precis som du vill utan att behöva ta hänsyn till din TV. 

Våra skänkar har också en plats för en soundbar, så att du kan njuta av ett fantastiskt ljud som förstärker din TV-upplevelse. På Stockholm 2.0 och Line Burned Walnut så finns det en lucka som fälls ned för att placera soundbaren, medans på Frame så finns det ett öppet utrymme under TVn där man ställer sin soundbar. Våra skänkar har också gott om förvaringsutrymme med tre dörrar och två hyllor bakom varje dörr. Detta ger dig möjlighet att förvara dina tillbehör och andra saker utan att behöva oroa dig för att din TV tar upp allt utrymme.

Vårt innovativa möbelkoncept ger dig en bekväm och modern möbel som smälter in i din heminredning och samtidigt ger dig möjlighet att enkelt dölja din TV när den inte används. Beställ redan idag hos din återförsäljare och upptäck hur mycket enklare och trevligare din TV-upplevelse kan bli!

Montering

För att montera din TV på liften i din nya tv-bänk följer du dessa enkla steg:

  1. Höj liften med fjärrkontrollen till en höjd som gör det möjligt att montera fästena på baksidan av din TV.
     
  2. Montera de två medföljande avlånga metallfästena på baksidan av din TV genom att skruva fast dem i monteringshålen som finns på din TV. Liften är anpassad till VESA-standard vilket även majoriteten av alla TV-apparater på marknaden.
     
  3. Lyft din TV och häng fästena på liften genom att skruva två justerbara skruvar på undersidan av fästena. Dessa skruvar håller fast TV:n på plats på liften.
     
  4. Justera höjden på fästena så att din TV sitter på önskad höjd.

Nu kan du njuta av en elegant tv-bänk med en smart och praktisk TV-lift, som gör att din TV endast syns när den används och ger dig extra förvaringsutrymme för dina andra prylar.

Inbyggd Säkerhet

Vi förstår att du är ivrig att visa upp vår fantastiska tv-lift för dina vänner och imponera på dem med hur smidigt den höjer och sänker din tv. Men vi vill påminna dig om att vi har inbyggda säkerhetsfunktioner som gör att du inte behöver oroa dig för överhettning eller att fastna mellan tv-liften och skåpet.

Om du skulle använda liften för mycket, så kommer den att pausa automatiskt och när du trycker på knappen igen, kommer den bara att pipa för att påminna dig om att motorn behöver svalna. Det kan vara lite irriterande, men det är bättre än att riskera att bränna ut motorn och förstöra hela enheten. När motorn är sval och redo igen så hörs ett pip, detta tar ungefär 20 minuter.

Vår tv-lift stannar även automatiskt om något skulle hamna i dess väg, så att du inte behöver oroa dig för att skada din dyrbara tv eller klämma fingrarna. Dessutom sitter locket på magneter och inte på en fast montering, så det finns ingen risk att klämma fingrarna där heller.

Så, du kan vara säker på att du kan visa upp din tv-lift utan att oroa dig för olyckor eller skador. Det är en säker och praktisk lösning som kommer att göra din tv-upplevelse ännu bättre.

Gömda Kablar

Vid utrymmet för en soundbar finns en fräsning i botten som du kan trä kablarna igenom och gömma dom, du öppnar sen dörrarna in till hyllorna och trär kablarna genom det sötte hålet där , in till din tv. På baksidan av skänken finns två hål att trä elkabeln för liften och din tv igenom.

Men om du behöver mer utrymme att jobba på så är skänkens baksida är uppdelad i tre sektioner där sektionerna till vänster och höger är avtagbara genom att skruva av skruvarna. Detta ger dig en enkel access till hela liften om du behöver justera något eller bara vill utforska skänkens innersta hemligheter.

Med vår tv bänk kommer du ha en prydlig och organiserad lösning för all din underhållningsteknik!

Magnetiskt Lock

När du använder en tv-lift i din tv-bänk är det viktigt att ha ett lock som täcker över tvn när den inte används. Vår tv-bänk har ett lock som är placerat på en metallplatta som är monterad på tv-liften. Lockets magneter gör det enkelt att ta bort det vid behov, samtidigt som det hålls på plats när det behövs.

Locket är också justerbart för att du ska kunna positionera det precis som du vill ha det. Det har två piggar som hjälper dig att placera locket på metallplattan så att det sitter rätt och är lätt att ta bort eller justera när det behövs.

Med detta lock kan du enkelt dölja din tv när den inte används och samtidigt ha den tillgänglig när du vill titta på den. Det ger också en ren och snygg look till din tv-bänk när den inte används.


Några frågor på det?

Fjärrkontrollens funktioner