Line Art Skänk 3 Dörrar

Från 27 500 kr
Beställningsvara: 6 - 8 veckor
SÅLD

Varje enhet i den limiterade Line Art-serien är handgjord och 100% unik.

Skänken vilar på en benställning i metall. Skåpet är uppdelat på två sidor där den vänstra sidan har två dörrar med en hylla som är justerbar i höjd. Den vänstra sidan har en dörr med en hylla som är justerbar i höjd.

 

Produktinformation

Varje möbel i vår limiterade kollektion Line Art är handgjord och 100% unik, precis som ett konstverk. Välj mellan 4 olika utföranden. Svart eller vit basfärg, samt om du vill ha sockel eller metallben.

Totalt finns 100 exemplar av denna konstmöbel. Vi fraktar och bär in hos dig inom hela Sverige.  Du kan även välja att hämta upp din konstmöbel utan kostnad i vår butik i Djursholm.

Med hjälp av din mobil och augmented reality så kan du se hur möbeln passar in i ditt hem redan innan du köpt den. Du kan se på möbeln på datorn i 3D men för att se den i AR så måste du öppna länken via webbläsaren i din mobil. Se produkt i 3D

Material
Skänken är tillverkad av MDF och lackat metallunderrede.

Dörrarna är tillverkade av MDF. Dörrarna är handmålade i flera lager av konstnärerna där olika material och verktyg använts för att skapa unika djup och textur på varje dörr.

White
Produkterna är handmålade i vit halvmatt vattenbaserad färg. Extra skyddslack på toppskivor.

Black
Produkterna är handmålade i svart halvmatt vattenbaserad färg. Extra skyddslack på toppskivor.

Skötselråd

Torka av med trasa fuktad med milt rengöringsmedel, ej med något som innehåller ammoniak. Eftertorka med torr trasa. Placera ej möbeln i direkt solljus eller vid ett element.

Mått

Bredd: 135 cm
Höjd: 72 cm
Djup: 42 cm

Möbelserie

Line Art

Möbeltyp

Skänk

Variant

Black

Form

Metallben

Information

3 Dörrar, 1+1 Justerbar Hylla

Kategori

Line Art

Vikt

48 kg

Artikelnummer

LABLC