Line Burned Walnut Byrå Vägghängd 6 Lådor

Från 12.500 kr
Beställningsvara:

Line Burned Walnut byrå med 6 lådor är en vägghängd byrå som passar utmärkt som en TV-bänk eller en skänk där man vill frigöra golvet. 

Englessons nya serie Line har nära släktskap med möbelserien Cube men skiljer sig genom designen med rillor på luckor och lådor. Lines nya design ackompanjeras med metallben i krom och svart som ger 
möblerna ett lätt svävande och mycket exklusivt intryck. Genom att välja benställning anpassas möbeln lätt efter din hemmiljö. Serien är handmålad och kommer i två färger: White och Black. 

Produktinformation

MATERIAL

SKÄNKAR/ BYRÅER/ VITRINSKÅP/ SOFFBORD
Byrå tillverkad av MDF och lackat metallunderrede.

MATBORD
Bord tillverkade av MDF och massiva träben.

YTBEHANDLING

WHITE (DB) 
Produkterna är handmålade i vit halvmatt vattenbaserad färg. Extra skyddslack på toppskivor.

BLACK (B)
Produkterna är handmålade i svart halvmatt vattenbaserad färg. Extra skyddslack på toppskivor.

Skötselråd

Torka av med trasa fuktad med milt rengöringsmedel, ej med något som innehåller ammoniak. Eftertorka med torr trasa. Det är viktigt att man är uppmärksam på ovanstående för att bibehålla kvaliteten på produkten.

För att undvika eventuella sprickbildningar i materialet (massiva delar) rekommenderas att produkten står i normal rumstemperatur. Stora variationer i temperatur och luftfuktighet kan påverka materialet. På sommaren när temperaturen och luftfuktigheten är hög tenderar virket att svälla. På vintern reagerar materialet motsatt dvs det krymper. Placera ej möbeln i direkt solljus (kan framkalla kådämnen i virket vilket skapar gula fläckar) eller vid ett element.

Mått

Bredd: 127 cm
Höjd: 38 cm
Djup: 38 cm

Möbelserie

Line Burned Walnut

Möbeltyp

Byrå

Variant

Black

Form

6 Lådor

Information

6 Lådor

Kategori

Förvaring

Egenskap

vägghängd

Vikt

43 kg

Artikelnummer

6714BW-B

Kategorier

Serier > Line Burned Walnut