Master Kontinentalsäng High Frame

Från 53 700 kr
Beställningsvara:

Finns i bredden 160cm, 180cm och 210cm. Alla sängar går att få i 200cm eller 210cm längd för samma pris.

Med trippelfjädrande pocketsystem ges kroppen bra djupfjädrning och aktivt stöd. Översta lagret består av frilagda, X-pocket zoner med tre olika fastighetsgrader. Valfria sängben ingår i priset, bäddmadrass  och sänggavel säljes separat.

Lättåtkomlig dragkedja
Utbytbar komfortzon
Byt enkelt komfort på din säng

Produktinformation

Uttrycket kontinentalsäng anger att sängen är uppbyggd av minst två madrasslager, exklusive bäddmadrassen. Till skillnad från en ramsäng byggs det undre spiralhuset oftast på en träram när det gäller kontinentala modeller. En kontinentalsäng har en hel liggyta och i våra kontinentala modeller är även spiralhuset i den övre madrassen hel och utan skarvar i mitten. Båda dessa faktorer bidrar till en behaglig komfort. En kontinentalsäng är i allmänhet mjukare och mer följsam än en ramsäng. Våra kontinentala modeller bjuder på olika komfortupplevelser och möjligheter.

Flexibla komfortzoner 
Vår Mastersäng har ett trippelfjädrande pocketsystem som ger bra djupfjädring och ett aktivt stöd. Det översta lagret består av frilagda X-Pocket zoner med olika fasthetsgrader: Mjuk, Medium och Fast. Som tillval finns Extra Fast. Zonerna ger support och avlastning till överkropp, höfter och ben.

Skräddarsydd sömn
Våra utbytbara komfortzoner i Mastersängen gör att du enkelt kan byta zonerna när du vill och hur ofta du vill. Du kan byta en, två eller alla tre. Detta gör att två sidor av en säng kan bli helt individuellt anpassade efter önskad komfort.

180 dagar sova-gott-garanti
Vi erbjuder även 180 dagar sova-gott-garanti vilket innebär att du när som helst under denna tid, kostnadsfritt, får byta ut en eller flera zoner om du får behov av det. Om du längre fram anser dig behöva byta komfort kan du byta en eller flera komfortzoner genom att köpa dom separata.

Tyget
Vårt koncepttyg är ett quiltat sammetstyg med en FibreGuard-behandling som fungerar som en barriär mot fläckar. Denna teknik skapar ett skyddande lager på tygets yta som därmed förhindrar fläckar från att absorberas av tyget. Får man en fläck innehållande fett på sängen så tas den lätt bort med hjälp av tvål och vatten. Även flytande fläckar så som kaffe, vin eller blod samt fasta fläckar så som bläck, ketchup och läppstift förhindras från att tränga in i tyget och tas lätt bort. Detta gör att tyget får en extra lång livslängd.

Sängar
Våra sängar byggs på ramar av långsamtväxande norrländskt kvistfritt furu. Pocketspiralerna är tillverkade av högkvalitativt stål. Alla kanter och hörn är förstärkta. Naturlatex ligger överst, närmast kroppen, med Ökotex-certifierat stretchtyg. Våra kontinentala sängmodeller levereras med delad underdel från bredd 160 cm. Vid köp av säng ingår valfria sängben. För specialmått, kontakta Englesson.

Sängben
Valfria ben ur vår kollektion medföljer utan kostnad. Se våra sängben.


Bäddmadrasser
Alla bäddmadrasser levereras i Ökotex-certifierat vitt strechtyg. Se våra bäddmadrasser.

Sänggavlar
Alla gavlar levereras med ställbara gavelben som medföljer utan extra kostnad.
Se vår kollektion av sänggavlar.

Garanti
Sängarna har 25 års garanti mot spiral- och rambrott vid normalt användande. I övrigt följer vi konsumentköplagen i det land där sängen är såld.

Mått

Bredd: 160/180/210 cm
Höjd: 53 cm
Längd: 200/210 cm

Möbelserie

Master Kontinental

Möbeltyp

Kontinentalsäng

Variant

Almond

Form

High Frame

Egenskap

Utbytbara Komfortzoner

Kategori

Sängar

High Frame

Artikelnummer

MC16020 MC16021 MC18020 MC18021 MC21020 MC21021

Kategorier

Sängar