Stockholm 2.0 TV Lift 55"

Från 19 900 kr
Beställningsvara:

Med vår kollektion av tv liftar så kan du hålla din tv utom synhåll och genom ett knapptryck lyfta eller sänka din TV ur skänken. Du kan du låta din TV vara dold tills dess att du ska använda den. Använd den medföljande fjärrkontrollen och med en knapptryckning kommer din tv till en perfekt visningsposition. Bakom sockeln finns 6st hjul vilket gör möbeln mobil och lätt att flytta på.

Liften har en inbyggd säkerhetsskyddsfunktion som automatiskt gör att rörelsen stannar om något blockerar den eller om motorn blir överhettad.

Produktinformation

Material
Möbelserie tillverkad av massiv furu och MDF. 

Ytbehandling
Whitewash (WW)
Produkterna är handmålade med två lager vattenbaserad grundfärg. Extra skyddslack på toppskivor.

White (DB)
Produkterna är handmålade i vit halvmatt lackfärg. Extra skyddslack på toppskivor.

Black (B)
Produkterna är handmålade i svart halvmatt lackfärg. Extra skyddslack på toppskivor.

Information

Den motoriserade tv liften använder sig av VESA standard för montering av fäste på din tv. Se till att din tv stödjer denna standard.

För att din TV ska få plats i skänken så är max. mått för 55 tums tv 8 cm djup och 123,5 cm bred. För 65 tums tv är max. måtten 8 cm djup och 153,5 cm bred. 

Skänkarna har 6 stycken gömda hjul bakom sockeln vilket gör att du enkelt kan flytta på skänken vid. t.ex. dammsugning. från baksidan av skänken finns öppningar i sockeln där du kan låsa fast 2 hjul för att förhindra den från att röra sig.

Skötselråd

Torka av med trasa fuktad med milt rengöringsmedel, ej med något som innehåller ammoniak. Eftertorka med torr trasa. Det är viktigt att man är uppmärksam på ovanstående för att bibehålla kvaliteten på produkten.

För att undvika eventuella sprickbildningar i materialet (massiva delar) rekommenderas att produkten står i normal rumstemperatur. Stora variationer i temperatur och luftfuktighet kan påverka materialet. På sommaren när temperaturen och luftfuktigheten är hög tenderar virket att svälla. På vintern reagerar materialet motsatt dvs det krymper. Placera ej möbeln i direkt solljus (kan framkalla kådämnen i virket vilket skapar gula fläckar) eller vid ett element.

Mått

Bredd: 136 cm
Höjd: 98 cm
Djup: 45 cm

Möbelserie

TV Lift

Möbeltyp

TV Lift

Variant

Whitewash

Kategori

TV Lift

Vikt

97 kg

Artikelnummer

TV55SWW2

Kategorier

TV-Lift TV-Lift