Offentlig Miljö

Offentlig Miljö

Vi är specialiserade på att skapa inbjudande atmosfärer och skapa en harmonisk helhet i offentliga miljöer. Genom att kombinera sofistikerade möbler, noggrant utvalda tyger, skräddarsydda gardiner och unika mattor kan vi skapa en stilfull och ombonad atmosfär som passar er verksamhets behov och önskemål.

Vi tar hänsyn till era budgetkrav, tidsramar och specifika önskemål för att säkerställa att ni får en inredning som överträffar era förväntningar. Vi erbjuder också möjligheten att skapa specialbeställda möbler och inredningsdetaljer för att ytterligare anpassa er offentliga miljö. Genom att ha vår egen tillverkning kan vi skapa unika och exklusiva produkter som är skräddarsydda för just er verksamhet. Genom att välja oss som er partner för inredning kan ni vara säkra på att ni får en professionell och skräddarsydd lösning. Vi tar hand om hela processen, från design och planering till installation och efterföljande support.

Kontakta oss redan idag

Vår erfarna designteam och kunniga personal är redo att lyssna på dina önskemål och behov. Vi kan guida dig genom processen, från att välja rätt möbler till att skapa en harmonisk och attraktiv inredning. Med vår expertis och kreativitet kan vi skapa skräddarsydda lösningar som passar er.

Vänligen kontakta oss på följande kontaktuppgifter:
E-post: mobelbutiken@englesson.com
Telefon: +46 8 755 56 60

Hotel Bügelhof
Danderyds Gästeri

Hotell & Restauranger

Med vår expertis och erfarenhet kan vi hjälpa dig att skapa skräddarsydda möbelprojekt och erbjuda fullständig hjälp med inredning och utformning för att skapa en harmonisk atmosfär i ditt etablissemang. Vi tillverkar våra egna sängar i vår fabrik för att säkerställa högsta kvalitet och en perfekt natts sömn för dina gäster. Vårt team av skickliga hantverkare och designers är dedikerade till att skapa sängar som kombinerar komfort, funktionalitet och estetik. Varje säng tillverkas med omsorg och uppmärksamhet på detaljer, för att skapa en bekväm och inbjudande upplevelse för dina gäster.

Vi förstår att varje hotell och restaurang har sina unika behov och krav när det kommer till design och atmosfär. Vårt erfarna designteam arbetar tätt tillsammans med dig för att förstå din vision och skapa en inredning som överträffar dina förväntningar. Vi kan hjälpa dig med allt från färgval och formgivning till måttbeställning av mattor och gardiner för att skapa en sammanhängande och attraktiv inredning.

Utöver möbler och inredning kan vi erbjuda en helhetslösning för ditt projekt. Vi kan ta hand om allt från planering och layout till installation och efterbehandling. Vår breda kompetens och erfarenhet inom inredningsbranschen gör att vi kan erbjuda en sömlös och professionell service för att skapa en unik och imponerande inredning för ditt hotell eller restaurang.

Sammanfattningsvis, med vår expertis och egentillverkade sängar i vår fabrik, kan vi erbjuda skräddarsydda möbelprojekt och fullständig hjälp med inredning för ditt hotell- och restaurangprojekt. Låt oss ta hand om alla aspekter av ditt projekt och skapa en minnesvärd upplevelse för dina gäster från början till slut.

Ullna Golfklubb

Golfbanor

För golfklubbar är klubbhuset navet för sociala aktiviteter och gemenskap. Därför är det viktigt att skapa en inbjudande och bekväm atmosfär där medlemmar och besökare kan koppla av och njuta av sina upplevelser. Vårt erfarna team kan hjälpa er att skapa en inredning som är både funktionell och estetiskt tilltalande.

När det gäller restaurangen i klubbhuset kan vi erbjuda möbler som passar perfekt för att skapa en elegant och bekväm matsal. Oavsett om du vill ha en traditionell eller modern stil kan vi skapa stolar, bord och barmöbler som harmonierar med din vision och skapar en atmosfär som inbjuder till avkoppling och trevliga måltider.

För uteplatserna kan vi erbjuda ett brett utbud av utemöbler från en mängd olika leverantörer som är både tåliga och estetiskt tilltalande. Genom att skapa skräddarsydda lösningar kan vi hjälpa er att utforma en uteplats som är bekväm, funktionell och attraktiv för golfspelare och gäster att njuta av.

Vi förstår att varje inredningsprojekt har sina egna unika behov och krav. Därför samarbetar vi med dig för att skapa skräddarsydda lösningar som passar just din golfklubbs vision och stil. Vi är engagerade i att leverera möbler av högsta kvalitet som kompletterar din inredning och skapar en trevlig och inbjudande atmosfär för golfare och besökare.

Från Vision
Till Verklighet

Från vision till verklighet

Vi tror på att gå från vision till verklighet genom ett nära samarbete och genom att erbjuda visuella representationer såsom renderingar och planlösningar för att hålla alla involverade införstådda med projektets utveckling.

Vi förstår att varje kund har unika idéer och önskemål när det gäller inredning och design. Därför arbetar vi noggrant med varje kund för att förstå deras vision och specifikationer. Genom att kombinera vårt kunnande och erfarenhet med kundens vision skapar vi skräddarsydda lösningar som överträffar deras förväntningar.

Under resans gång erbjuder vi visuella representationer av projektet, såsom renderingar och planlösningar, för att ge våra kunder en tydlig bild av hur deras vision tar form. Detta hjälper till att säkerställa att alla parter är införstådda med och nöjda med utvecklingen av projektet. Vi tror på öppen kommunikation och att involvera våra kunder i varje steg av processen.

Vårt mål är att gå från vision till verklighet genom att skapa en smidig och givande upplevelse för våra kunder. Genom att lyssna på deras önskemål och behov, och kombinera det med vår expertis och kreativitet, skapar vi unika och funktionella lösningar som matchar deras vision och skapar en varaktig intryck för deras projekt.

Specialanpassade möbler

Genom att skapa skräddarsydda möbler kan vi skapa en enhetlig och sammanhängande inredning som ger en känsla av lyx och komfort för dina gäster. Vår målsättning är att ge dig full kontroll över ditt projekt och möjliggöra en sömlös övergång från idé till verklighet. 

Med vår egen tillverkning och skräddarsydda möjligheter kan vi anpassa möbler för ditt projekt, oavsett om det handlar om tygval eller specialbyggda möbler som måttanpassad inredning. Kontakta oss idag för att utforska alla möjligheter och ta ditt projekt till nästa nivå. Vårt dedikerade team av experter ser fram emot att hjälpa dig skapa en imponerande inredning som överträffar dina förväntningar.

Kontakta oss

Vår erfarna designteam och kunniga personal är redo att lyssna på dina önskemål och behov. Vi kan guida dig genom processen, från att välja rätt möbler till att skapa en harmonisk och attraktiv inredning. Med vår expertis och kreativitet kan vi skapa skräddarsydda lösningar som passar er.

Vänligen kontakta oss på följande kontaktuppgifter:
E-post: mobelbutiken@englesson.com
Telefon: +46 8 755 56 60