Englesson originaldesign
Handgjort i egen fabrik
Englesson hela vägen hem
Starkt miljötänk i alla led

Paris Divan höger

Englessons divan Paris är en liten smidig divan med Howard ben. Modellen har funnits länge i Englessons sortiment. Paris divan finns också i som fåtölj. Divanen som solitär möbel i ett vardagsrum är en av våra absolut vackraste möbler!

12.400 kr
Beställningsvara -
Välj tyg >
Välj tillval >

Produktbeskrivning

Pocket OriginalTM kärna svept med HR-polyeter. Ryggplymå av flera lager polyeter svept med fibervadd.

Tvättinstruktioner

Om du spiller i soffan så undvik att tvätta eller gnida på fläcken och tag ut plymån ur tygfodralet och låt den torka. Konsultera därefter en auktoriserad kemtvätt för rådfrågning.
OBS! Vi rekommenderar kemtvätt på alla våra standardtyger. Vid vattentvätt kan tygets färg och form förändras. Avtagbar klädsel har mycket exakt passform.

Hur soffan behåller sin fina form
Denna soffa har fått sin höga komfort tack vare en kvalitétsplymå med lång livslängd. Med rätt skötsel håller sig soffan fin länge. ”Puffa” upp plymån med jämna mellanrum. På så sätt behåller den sin form och volym - du får därigenom även en dammfri plymå.

Naturmaterial ett levande material
Då de flesta av våra tyger innehåller naturmaterial kan färgen variera något. Begär kontraprov vid kompletterande order.

OBS! Tänk på att möbler som står mycket ljust eller i direkt soljus kan blekas. Vänd på soffplymåerna med jämna mellanrum för att tyget ska blekas jämnt.

Specifikation

Mått Djup: 75 Höjd: 83 Djup: 158
Segment Stoppmöbler
Möbelserie Paris divan
Möbeltyp Divan
Färg Tyg prisklass 1
Egenskap fast klädsel
Artikelnummer 5291D
Kategorier Möbelserier > Paris Divan

Produktfiler