Englesson originaldesign
Handgjort i egen fabrik
Englesson hela vägen hem
Starkt miljötänk i alla led

Sandhamn Divansoffa

Englessons soffa Sandhamn utmärkande drag är de breda lite fyrkantiga armstöden. Soffan finns i 4 storlekar samt som divansoffa, fåtölj och pall. Klädseln erbjuds både som fast eller avtagbagbar och soffan har  alltid pocketresår i sitsen.

34.050 kr
Beställningsvara -
Välj tyg >

Produktbeskrivning

Sittplymån har Pocket Original kärna svept med HR-polyeter. Ryggplymån består av en blandning av rent bakteriologiskt dun uppblandat med nyproducerad riven polyeter.

Stomme:
Ram av FCS-certifierat massivt trä av bok/al, björk samt furu. Plywood och HDF av högsta kvalitet. Botten av Nozagfjäder i EU stål.

Tvättinstruktioner

Om du spiller i soffan så undvik att tvätta eller gnida på fläcken och tag ut plymån ur tygfodralet och låt den torka. Konsultera därefter en auktoriserad kemtvätt för rådfrågning.
OBS! Vi rekommenderar kemtvätt på alla våra standardtyger. Vid vattentvätt kan tygets färg och form förändras. Avtagbar klädsel har mycket exakt passform.

Hur soffan behåller sin fina form
Denna soffa har fått sin höga komfort tack vare en kvalitétsplymå med lång livslängd. Med rätt skötsel håller sig soffan fin länge. ”Puffa” upp plymån med jämna mellanrum. På så sätt behåller den sin form och volym - du får därigenom även en dammfri plymå.

Naturmaterial ett levande material
Då de flesta av våra tyger innehåller naturmaterial kan färgen variera något. Begär kontraprov vid kompletterande order.

OBS! Tänk på att möbler som står mycket ljust eller i direkt soljus kan blekas. Vänd på soffplymåerna med jämna mellanrum för att tyget ska blekas jämnt.

Specifikation

Mått Höjd: 90 Djup: 150 Bredd: 250
Segment Stoppmöbler
Möbelserie Sandhamn
Möbeltyp Soffa
Färg Tyg prisklass 1
Egenskap fast klädsel
Artikelnummer 5228
Kategorier Möbelserier > Sandhamn

Produktfiler