Sängar

Englessons sängkollektion består av 10 ergonomiska sängar. Nu introducerar vi världens skönaste och mest flexibla sängar Master med Flexible Comfort Zones som ger dig den unika möjlighet att själv enkelt bygga om din säng att passa just din ergonomi och sovkomfort. Din säng, din viktigaste möbel. Det är något speciellt med att köpa ny säng. Den ska ge dig god nattsömn under många år. Med Englesson sängar kan du alltid känna dig trygg i ditt val av sovkomfort. I över 50 år har familjeföretaget Englesson i Djursholm tillverkat svenskdesignade möbler kända för sin höga kvalitet. Varje säng och bäddmadrass byggs för hand i vår egen möbelfabrik, med komponenter av högsta kvalitet och det är ett gediget hantverk från början till slut.

Unika skräddarsydda sängar!

Sängarna tillverkas efter kundens önskemål med en mängd olika valmöjligheter, såsom komfort, klädsel och ben. Välkommen att konfigurera din modell. Du väljer först storlek på sängen, därefter den komfort du önskar; fast, medium eller soft. Sängar som är 160 cm och bredare kan kombineras medium/fast eller medium/soft. Sängens längd är 200 eller 210 cm och det är samma pris oavsett längd. Tygerna kan du se och känna på hos någon av våra återförsäljare och ett urval av Englessons standardtyger visas här på hemsidan.  Slutligen väljer du ben.


Tillval till sängar!

Glöm inte att köpa en ny fräsch bäddmadrass till din nya säng. Vi erbjuder sköna bäddmadrasser med olika komfort. Englesson har också ett brett utbud av trä- och tygklädda gavlar som du kan få i samma tyg som sängen eller matcha med något annat som du vill. 


Filtrera >