Englesson originaldesign
Handgjort i egen fabrik
Englesson hela vägen hem
Starkt miljötänk i alla led

Level Soffa 1-sits

Byggd för avkoppling. Level har en låg rygg och breda armar för en riktigt hög sittkomfort. De låga benen är förskjutna från kanten för att skapa ett svävande intryck. Ett modernt giftemål mellan mångsidighet, perfekta proportioner och enorm komfort.

11.100 kr
Beställningsvara -

Produktbeskrivning

Benställning
Levereras med 6 cm höga ben.

Stoppning
Dynan är uppbyggd av en nozag spiral och en
8 cm pocket-spiral. Ovanpå är ett polyeterskum täckt med 3 lager fibervadd.

Tvättinstruktioner

Om du spiller i soffan så undvik att tvätta eller gnida på fläcken och tag ut plymån ur tygfodralet och låt den torka. Konsultera därefter en auktoriserad kemtvätt för rådfrågning.
OBS! Vi rekommenderar kemtvätt på alla våra standardtyger. Vid vattentvätt kan tygets färg och form förändras. Avtagbar klädsel har mycket exakt passform.

Hur soffan behåller sin fina form
Denna soffa har fått sin höga komfort tack vare en kvalitétsplymå med lång livslängd. Med rätt skötsel håller sig soffan fin länge. ”Puffa” upp plymån med jämna mellanrum. På så sätt behåller den sin form och volym - du får därigenom även en dammfri plymå.

Naturmaterial ett levande material
Då de flesta av våra tyger innehåller naturmaterial kan färgen variera något. Begär kontraprov vid kompletterande order.

OBS! Tänk på att möbler som står mycket ljust eller i direkt soljus kan blekas. Vänd på soffplymåerna med jämna mellanrum för att tyget ska blekas jämnt.

Specifikation

Mått Djup: 93 Höjd: 76 Djup: 98 Sitthöjd: 47 Sittdjup: 70
Segment Stoppmöbler
Möbelserie Level
Möbeltyp Soffa
Färg Tyg prisklass 1
Form 1-sits
Egenskap fast klädsel
Artikelnummer 5012
Kategorier Bygg modulsoffa > Level