Somerville Casual

Englessons Somerville soffor bygger på samma stomme och erbjuds i två utföranden. Denna modell med kappa vill vi associera med vår- och sommar, ljust och fräscht. En kustnära känsla, gärna i naturnära färgskala som både kan vara en inredning av en lite lättare, mer ledig karaktär till en något mer ”upmarket” och formell premiumstil. Soffan har alltid en sittplymå och går att få med två ryggplymåer med två prydnadskuddar eller enbart flera lösa kuddar i ryggen. Klädseln är avtagbar vilket ger den en ledigare stil.

Din Somerville Casual blir helt unik!

Din Somerville Casual soffa tillverkas bara för dig och efter dina specifika önskemål. Välkommen att konfigurera din modell. Du väljer först det tyg du tycker om. Tygerna kan du se och känna på hos någon av våra återförsäljare och bara ett urval av Englessons breda tygkollektion visas här på hemsidan. Somerville Casual soffor levereras alltid med avtagbar klädsel. Därefter väljer du stoppning; Standard, Pocket Spring eller utan dun/fjäder för allergiker. Slutligen väljer du ben som erbjuds i ek, naturek och mörkbetsad ek.


Bygg din egen Somerville modulsoffa

Bygg din egen Somerville modulsoffa i vår byggprogram nedan. Du får ut en måttanpassad ritning på soffan med pris i olika tygklasser som du lätt kan ta med till din närmaste Englesson återförsäljare.


Tillval till Somerville Casual

Som tillval erbjuds armstödsskydd.


Filtrera > Modeller >