Somerville

Somerville sofforna bygger på samma stomme och erbjuds i två utföranden. Denna modell har en träställning och därigenom vill vi skapa en modern stilren känsla som andas finess, sofistikerat, stilrent och fräscht. Influenser av amerikansk urban east coast är uppenbar. Benställningen är synlig och bord i olika utföranden finns i matchande utförande. Soffan har två sittplymåer och två ryggplymåer samt två prydnadskuddar.

Din Somerville blir helt unik!

Din Somervillesoffa, fåtölj och pall tillverkas bara för dig och efter dina specifika önskemål. Välkommen att konfigurera din modell. Du väljer först det tyg du tycker om. Tygerna kan du se och känna på hos någon av våra återförsäljare och bara ett urval av Englessons breda tygkollektion visas här på hemsidan. Somerville soffor, fåtölj och pall erbjuds med fast och avtagbar klädsel. Därefter väljer du stoppning; Standard, Pocket Spring eller utan dun/fjäder för allergiker. Slutligen väljer du ben. Somerville erbjuder benställning i svart, ek, naturek och mörkbetsad ek samt metallben i svart och krom.


Bygg din egen Somerville modulsoffa

Bygg din egen Somerville modulsoffa i vår byggprogram nedan. Du får ut en måttanpassad ritning på soffan med pris i olika tygklasser som du lätt kan ta med till din närmaste Englesson återförsäljare.


Tillval till Somerville

Som tillval erbjuds armstödsskydd.


Filtrera > Modeller >