Englesson originaldesign
Handgjort i egen fabrik
Englesson hela vägen hem
Starkt miljötänk i alla led

Wave Pall rak

Englesson pall Wave är en tidlös modell med skön sittkomfort. Pallen påminner om Mind i formspråket och har samma mått. Välj mellan metallben eller träben och massor av tyger för att designa din egen favorit. En pall du kommer att leva med länge!

 [ShortDescription] 

5.300 kr
Beställningsvara -
Välj tyg >

Produktbeskrivning

Dyna av kallskum svept med fibervadd.

Tvättinstruktioner

Om du spiller i soffan så undvik att tvätta eller gnida på fläcken och tag ut plymån ur tygfodralet och låt den torka. Konsultera därefter en auktoriserad kemtvätt för rådfrågning.
OBS! Vi rekommenderar kemtvätt på alla våra standardtyger. Vid vattentvätt kan tygets färg och form förändras. Avtagbar klädsel har mycket exakt passform.

Hur soffan behåller sin fina form
Denna soffa har fått sin höga komfort tack vare en kvalitétsplymå med lång livslängd. Med rätt skötsel håller sig soffan fin länge. ”Puffa” upp plymån med jämna mellanrum. På så sätt behåller den sin form och volym - du får därigenom även en dammfri plymå.

Naturmaterial ett levande material
Då de flesta av våra tyger innehåller naturmaterial kan färgen variera något. Begär kontraprov vid kompletterande order.

OBS! Tänk på att möbler som står mycket ljust eller i direkt soljus kan blekas. Vänd på soffplymåerna med jämna mellanrum för att tyget ska blekas jämnt.

Specifikation

Mått Djup: 83 Höjd: 39 Djup: 45
Segment Stoppmöbler
Möbelserie Wave
Möbeltyp Pall
Färg Tyg prisklass 1
Form Pall fast
Egenskap fast
Artikelnummer 5164
Kategorier Möbelserier > Wave

Produktfiler