Englesson & Company


Besök vår butik i Djursholm eller ring oss för att boka tid för konsultation kring inredning.

Välkommen till en riktig möbelbutik

Välkommen att botanisera i vår flagship store i Djursholm, utanför Stockholm, fylld med kvalitetsmöbler och inredning för ditt hem. Här finner du ett brett sortiment av möbler från Englesson men även många andra märken. Vi har ett av norra Europas största tygrum med tyger från hela världen. Vi gör hembesök och förslag på möblering, tygval samt färgsättning. Ring eller besök oss, så bokar vi en tid.


Inredningskonsultation
Kontakta oss nedan
Måttbeställda gardiner
Kontakta oss nedan

Inredningskonsultation

Vi erbjuder hembesök där vi tillsammans med dig går igenom erat hem och lämnar sedan förslag på möbler, inredning och färgsättning. Boka en tid genom att ringa, maila eller besök vår butik i Djursholm.

Måttbeställda Gardiner

Hos oss kan du få hjälp och konsultation kring tygval och färger när du beställer gardiner. Vi måttar och syr gardinerna efter dina önskemål. Kontakta oss för att boka en konsultation eller besök oss i vår butik i Djursholm


I butiken finns tygprover från hela världen, allt från enkla linnetyger till broderat siden.

Kontakta oss

Öppettider:

Mån - Fre: 11-18

Lördag: 11-16

Söndag: 11-15

Adress:

Danderydsvägen 69A

182 62 Djursholm

Telefonnummer:

+46 8 755 56 60

Email:

mobelbutiken@englesson.com


Privat Sängprovning

I nära anslutning till vår butik i Djursholm finns vårt showroom för sängar. Här kan du tillsammans med en sängrådgivare se hela vårt sortiment av sängar och sängtyger. Boka en tid som passar dig genom att kontakta oss.