Englesson & Company

Välkommen till en riktig möbelbutik

Välkommen till vår flaggskeppsbutik i Djursholm, belägen strax utanför Stockholm. Här inbjuds du att botanisera i en inspirerande miljö, fylld med exklusiva möbler och inredningsdetaljer av högsta kvalitet för att skapa den perfekta atmosfären i ditt hem. Vi är stolta över att erbjuda ett brett sortiment av möbler från det omtyckta varumärket Englesson, samt ett handplockat urval av andra prestigefyllda märken.

Hos oss finner du en rik variation av möbler, från sofistikerade soffor och eleganta matbord till funktionella förvaringslösningar och unika dekorativa föremål. Vi strävar efter att erbjuda dig en mångfald av stilar och designs för att tillfredsställa olika estetiska preferenser och passa varje individuell smak.

Vår butik är även känd för att erbjuda ett brett utbud av tyger från hela världen, vilket gör det möjligt för dig att skapa en personlig touch till ditt hem. Vårt kompetenta team är tillgängligt för att hjälpa dig med tygval och färgsättning, och kan även erbjuda hembesök för att ge förslag på möblering och skapa en sammanhängande inredningsplan. Vi strävar efter att erbjuda en helhetslösning som tar hänsyn till dina önskemål och behov, för att skapa det perfekta utrymmet som speglar din personlighet och stil.

Vi välkomnar dig att besöka oss i butiken eller kontakta oss för att boka en tid. Vårt dedikerade team är redo att guida dig genom vårt omfattande sortiment och hjälpa dig att skapa det drömhem du föreställt dig. Låt oss tillsammans skapa en inbjudande och harmonisk atmosfär i ditt hem, där kvalitetsmöbler och noggrant utvalda inredningsdetaljer får ta plats och uttrycka din unika stil.

Möblering

Vi är stolta över att erbjuda inte bara hela Englessons kollektion, utan även ett brett urval av andra etablerade varumärken.

Englesson är välkänt för sin tidlösa design och gedigna hantverk. Vi erbjuder Englessons fullständiga sortiment till våra kunder. Oavsett om du söker en sofistikerad soffa, ett stilfullt matbord eller en praktisk förvaringslösning, kan du finna det hos oss.

Vi strävar efter att erbjuda variation och bredd till våra kunder, därför har vi noggrant kurerat en samling av flera andra välrenommerade varumärken. Vi samarbetar med erkända tillverkare som delar vår passion för kvalitet och design. Vårt dedikerade team  står redo att vägleda dig genom vårt sortiment och hjälpa dig att hitta de perfekta möblerna och tillbehören för ditt hem.

Måttbeställda Gardiner

Vi erbjuder ett omfattande utbud av måttbeställda gardiner i en mängd olika tyger och utföranden, samtidigt som vi erbjuder professionell hjälp med måttning och installation.

Vi förstår att gardiner är en viktig del av inredningen och kan förvandla ett rum till en elegant och ombonad miljö. Oavsett om du föredrar enkla och minimalistiska gardiner, rika och texturerade tyger eller klassiska och tidlösa mönster, har vi något som passar din stil och smak.

Vår kollektion av tyger är noggrant utvald för att erbjuda dig ett brett spektrum av alternativ. Vi samarbetar med ledande tygleverantörer för att säkerställa att vi kan erbjuda högkvalitativa och unika tyger som passar alla inredningsstilar.

Låt oss guida dig genom val av tyg, design och måttning för att skapa skräddarsydda gardiner som passar perfekt till dina fönster och inredning.

Måttbeställda Mattor

Hos oss kan du hitta en omfattande samling av mattor som kommer att ge en unik och personlig touch till ditt hem.

Med vårt omfattande sortiment av högkvalitativa material och en rad olika mönster och färger kan du vara säker på att hitta den perfekta mattan som kompletterar din inredning på bästa sätt.

Vårt dedikerade team står redo att hjälpa dig genom hela processen. Vi erbjuder professionell rådgivning och vägledning för att hjälpa dig välja rätt material, mönster och storlek för din matta. Vi förstår att varje rum har sina egna unika behov och vi strävar efter att skapa en skräddarsydd lösning som passar just dig.

Med våra måttbeställda mattor kan du också få möjligheten att skapa en unik design. Låt din kreativitet flöda och utforska olika mönster, färger och texturer för att skapa en matta som verkligen speglar din personlighet och stil. Vårt mål är att hjälpa dig att skapa en unik och personlig atmosfär i ditt hem.

Privata hem
Kommer snart

Inredningskonsultation

Vi erbjuder omfattande inredningskonsultation för privata hem med en helhetslösning för möbler, inredning, mattor och gardiner, allt för att göra ditt hem till en plats som verkligen speglar din stil och personlighet.

Vår inredningskonsultation är skräddarsydd för att möta dina specifika behov och önskemål. Våra erfarna inredare arbetar nära dig för att förstå din vision och hjälpa dig att skapa det hem du drömt om. Vi tar hänsyn till din stil, preferenser och budget för att skapa en inredning som passar perfekt till ditt hem och din livsstil.

En av våra specialiteter är att erbjuda måttbeställda gardiner och mattor. Vi vet att rätt gardiner och mattor kan förvandla ett rum och ge det den perfekta touchen av elegans och komfort. Våra experter hjälper dig att välja material, färg och mönster som kompletterar din inredning och skapar en enhetlig helhet. Vi tar hand om hela processen, från måttagning till installation, för att säkerställa att allt blir perfekt.

Egen Tillverkning

En av våra främsta styrkor är vår förmåga att skapa skräddarsydda lösningar för offentliga miljöer. Oavsett om det gäller restauranger, hotell, golfbanor eller andra offentliga platser, är vi specialiserade på att skapa möbler och inredning som passar perfekt till dina behov. Genom att ha vår egen tillverkning kan vi anpassa varje detalj och skapa unika möbler som förhöjer atmosfären och stämningen i din offentliga miljö.

En annan fördel med vår egen tillverkning är vår förmåga att leverera högkvalitativa produkter till fördelaktiga priser. Genom att eliminera mellanhänder och jobba direkt med tillverkningen kan vi erbjuda konkurrenskraftiga priser utan att kompromissa på kvaliteten. Vi sätter alltid hållbarhet och långvarig användning i fokus, vilket gör att våra möbler är både vackra och hållbara.

Kontakta oss

Öppettider:

Mån - Fre: 11-18

Lördag: 11-16

Söndag: 11-15

Adress:

Danderydsvägen 69A

182 62 Djursholm

Telefonnummer:

+46 8 755 56 60

Email:

mobelbutiken@englesson.com