Välkommen till vår butik. Här kan du se en stor del av Englessons sortiment och få hjälp av våra erfarna inredare.

Butiken ska kännas som ett hem. Här ska du hitta allt du söker inom inredning och lite till...

- Lena Englesson, Butikschef

Med stort utbud av tyger och mattor

I vår butik hittar du ett stort utbud av tyger och mattor. Vi är återförsäljare till de flesta välkända tygleverantörer såsom William Morris, Colefax, Romo, Sanderson och många fler.
Vi syr upp gardiner, måttbeställer stänger och skenor samt monterar hemma hos dig.
Våra mattor kommer direkt från tillverkare i Indien och Turkiet. Du kan till och med rita ditt egna mattmönster med specialanpassade mått.
Välkommen på besök. Vi har allt för dig som vill skapa en mysig och ombonad miljö hemma.

I ett hav av inspiration

Butiken är i alltid i förändring, men det beständiga är butikens kunniga personal och det ständiga flöde av inspiration du möts av innanför dörrarna, Välkommen in för att ta en kaffe, provsitta möbler, upptäcka färger och mönster eller bara bli inspirerad.

Möt teamet

Butikspersonalen på Englesson & Co består av kunniga och erfarna inredare som brinner för att skapa härliga atmosfärer. Hos oss är du alltid välkommen för att få stilråd, hjälp med möbleringen eller bara ta en kaffe.
Några i personalen erbjuder även hembesök, där de kommer över på besök hos dig för att komma med förslag om både möblemang, textilier och färgsättning. För att boka ditt kostnadsfria hembesök mailar du till mobelbutiken@englesson.com

Lena Englesson

Inredare och butikschef

Lena, butikens grundare med över 20 års branscherfarenhet, strävar efter att varje inredningsprojekt återspeglar kundens känsla och vision. Hon har arbetat med allt från fjällstugor till villor i Spanien och senast skapade hon en Hockey-lounge på Hovet i Stockholm.
Lena är tillgänglig för projekt och hembesök.

Matz Ridderström

Tyger och mattor

Matz är vår butikssäljare med den bästa erfarenheten av tyger och mattor. Hans expertis gör honom till en värdefull resurs för att hitta de perfekta materialen för ditt projekt. Kom in och gå vilse i textiliernas värld tillsammans med Matz.

Marina Norder

Inredare & Tapetserare

Marina är djupt engagerad i tyger och form. Hon är både möbeltapeterare och buktikssäljare, så halva hennes arbetstid ägnar hon åt att ge stilråd till kunder, och den andra halvan tillbringas med mönsterpassning pch sömnad som möbeltapetserare i hennes egna verkstad.
Marina är tillgänglig för projekt och hembesök.

Ingrid Stengård Bäckrud

Inredare

Ingrid är en erfaren inredare med ett skarpt öga för detaljer. Hon har arbetat inom butiken i nästan ett decennium och utvecklat en djup förståelse för både design och praktisk funktion. Ingrid är specialist på att skapa unika och personliga hemmiljöer.
Ingrid är tillgänglig för projekt och hembesök.

Malou Weisler

Butikssäljare

Malou har varit en del av butiken i nästan ett decennium och har ett öga för detaljer. Hon har god lokalkännedom och vet mycket väl vad Djursholmarna vill ha i sina hem.

Linda Lilja

Inredare

Linda är butikens senaste tillskott med omfattande erfarenhet från sitt egna inrednings- och stylingföretag.
Linda är tillgänglig för projekt och hembesök.

Signe Freiman

Butikssäljare

Signe är butikssäljaren som du oftast träffar på söndagar. Med god kännedom om Englessons sortiment och en vilja att skapa ditt drömhem står hon alltid redo att hjälpa.

Moses & Enzo

Livsnjutare

Moses, en pensionerad shepherd, och hans lillebror Enzo älskar bus och kliande bakom örat. Du kan hitta dem vilandes på olika mattor i butiken, redo att sprida lite glädje och lugn.

Inredningsprojekt

Inspireras av våra tidigare inredningsprojekt

Visa alla
InspirationVåning i Stockholm

Våning i Stockholm

Harmoni mitt i stan I centrala Stockholm finner man en ljus och luftig våning inredd med möbler från Englesson. Möblerna andas lugn och harmoni och skapar ett tidlöst intryck som man gärna spendera...

Kontakta Oss

Öppettider

Mån-Fre: 11-18
Lör: 11-16
Sön: 11-15

Adress

Danderydsvägen 69A
182 62 Djursholm

Telefonnummer:

+46 8 755 56 60

Email:

mobelbutiken@englesson.com