En ny typ av lyx

Se på TV, fast bara när du vill.

Till Kollektionen

Låt inte din TV styra din heminredning

Upptäck vårt innovativa möbelkoncept som ger dig möjlighet att dölja din TV på ett smidigt och stilrent sätt när den inte används.

Våra skänkar finns i tre olika modeller - Stockholm 2.0, Line Burned Walnut och Frame - och alla har en inbyggd TV lift som gör det möjligt att enkelt hissa upp och ner din TV med en knapptryckning. Detta innebär att du inte längre behöver se på en stor svart TV som tar upp all plats på din vägg. Istället kan du ha en elegant och modern möbel som smälter in i din heminredning. Med hjälp av våra skänkar kan du nu möblera ditt hem precis som du vill utan att behöva ta hänsyn till din TV. 

Våra skänkar har också en plats för en soundbar, så att du kan njuta av ett fantastiskt ljud som förstärker din TV-upplevelse. På modellerna Stockholm 2.0 och Line Burned Walnut så finns det en lucka som fälls ned för att placera soundbaren, medans på Frame så finns det ett öppet utrymme under din TV där man ställer sin soundbar. Våra skänkar har också gott om förvaringsutrymme med tre dörrar med två hyllor inuti. Detta ger dig möjlighet att förvara dina tillbehör och andra saker utan att behöva oroa dig för att din TV tar upp allt utrymme.

Vårt innovativa möbelkoncept ger dig en bekväm och modern möbel som smälter in i din heminredning och samtidigt ger dig möjlighet att enkelt dölja din TV när den inte används. Beställ redan idag hos din återförsäljare och upptäck hur mycket enklare och trevligare din TV-upplevelse kan bli!

Rullande lätt

Vårt innovativa möbelkoncept ger inte bara en elegant lösning för att dölja din TV, utan också en praktisk och rörlig lösning för ditt hem. Varje skänk levereras med en robust och stabil sockel som har sex stycken hjul gömda bakom sig, vilket ger enkel rörlighet och enkel placering av möbeln i ditt hem. På baksidan finns en urskärning i sockeln som gör att du kan låsa fast hjulen.
Detta gör det möjligt att enkelt ändra platsen för din TV och skänk utan att anstränga dig eller behöva lyfta tunga möbler. Med hjälp av hjulen kan du enkelt flytta skänken från ett rum till ett annat, eller bara enkelt justera placeringen för att få bästa möjliga vinkel på TVn.

Plats för soundbar

Vi vet att det är viktigt att ha en TV med bra bildkvalitet, men det är minst lika viktigt att ha ett högkvalitativt ljudsystem för att få den ultimata TV-upplevelsen. Därför har vi utformat våra skänkar med en speciell plats för din soundbar.

Oavsett om du tittar på en film eller lyssnar på musik, är soundbaren en viktig del av din TV-upplevelse. Den ger ett högre ljudtryck och klarhet som förhöjer ljudet och gör att du kan uppleva varje detalj i ljudet på ett helt nytt sätt.

Plats för mycket mer än bara din TV

Med våra skänkar får du inte bara en elegant lösning för din tv, du får även gott om förvaringsutrymme för dina tillhörigheter. Varför ha en tv-bänk som bara rymmer tv:n när du kan ha en skänk som rymmer så mycket mer? Bakom de tre dörrarna på våra skänkar finns två hyllor där du kan förvara allt från glas och böcker till prydnadssaker. På så sätt kan du hålla ordning på alla dina saker utan att behöva visa dem framme.

En annan fördel med vår skänk är att den hjälper dig att hålla ditt vardagsrum organiserat. Genom att ha allt samlad i skänken behöver du inte ha massa prylar och kablar som rör sig runt tv:n och stör din inredning. Med vår skänk kan du ha en prydlig och stilig inredning samtidigt som du har allt du behöver till hands.

Oavsett om du vill ha en klassisk, modern eller minimalistisk stil på din skänk, så har vi en lösning som passar dig. Vårt sortiment har olika designer och färger för att passa alla smaker och hem. Så tveka inte att välja en skänk som passar just din stil och behov, och njut av en prydlig och stilren inredning med gott om förvaring.

En tidlös och elegant skänk som erbjuds i färgerna Whitewash och Black. Alla ytor är handmålade vilket skapar en vacker struktur. Skänken har en traditionell design med fina detaljer som ger den en charmig karaktär. De tre dörrarna har vackra utskärningar och öppnar upp till två hyllor, vilket ger gott om plats för att förvara saker.

En modern möbel som har frästa dörrar i ekfaner som sedan är betsade i en valnötskulör. Kanten på möbeln är fräst vilket ger ett exklusivt intryck. Skänken erbjuds i färgerna White och Black som handmålas. Dörrarnas design ger möbeln en modern touch och skapar en spännande kontrast till möbelns traditionella trämaterial.

En minimalistisk möbel med enkla former som följer funktionen av möbeln utan att krångla till det. Dörrarna är enkla med släta ytor vilket ger möbeln ett modernt utseende. Skänken erbjuds i färgerna White och Black. Alla ytor är handmålad vilket ger en inarbetat struktur på alla ytor.

Montering

TV-Liften följer VESA Standard vilket nästan alla TV-apparater gör idag. För att montera din TV på liften i din nya TV-bänk följer du dessa enkla steg:

  1. Montera de två medföljande avlånga metallfästena på baksidan av din TV genom att skruva fast dem i monteringshålen som finns på din TV. 
  2. Höj liften med fjärrkontrollen till en höjd som gör det möjligt att hänga på din TV på själva liften.
  3. Det avlånga metallfästet som sitter på din TV har två skruvar som sitter upp-och-ned. Skruva dessa så att de nyper tag i liften så att din TV sitter stabilt på liften.
  4. Du är nu redo att koppla in alla kablar och ställa in en bekväm höjd för din TV. Instruktion om hur du gör det finns längre ner på sidan.

Nu kan du njuta av en elegant tv-bänk med en smart och praktisk TV-lift, som gör att din TV endast syns när den används och ger dig extra förvaringsutrymme för dina andra prylar.

Inbyggd Säkerhet

Vi förstår att du är ivrig att visa upp vår fantastiska TV-lift för dina vänner och imponera på dem med hur smidigt den höjer och sänker din TV. Men vi vill belysa dig om att TV-liften har inbyggda säkerhetsfunktioner som gör att du inte behöver oroa dig för överhettning eller att fastna mellan TV-liften och möbeln.
Om du skulle använda liften för mycket, så kommer den att pausa automatiskt, och när du trycker på knappen igen, kommer den bara att pipa för att påminna dig om att motorn behöver svalna. Det kan vara lite irriterande, men det är bättre än att riskera att bränna ut motorn och förstöra hela enheten. När motorn är sval och redo igen så hörs ett pip, detta tar ungefär 20 minuter.

Vår TV-lift stannar även automatiskt om något skulle hamna i dess väg, så att du inte behöver oroa dig för att skada din dyrbara TV eller klämma fingrarna. Dessutom sitter locket på magneter och inte på en fast montering, så det finns ingen risk att klämma fingrarna där heller.
Så, du kan vara säker på att du kan visa upp din TV-lift utan att oroa dig för olyckor eller skador. Det är en säker och praktisk lösning som kommer att göra din TV-upplevelse ännu bättre.

Gömda Kablar

Vid utrymmet för soundbaren finns ett avlångt hål i botten som du kan trä kablarna igenom, du öppnar sedan dörrarna in till hyllorna och trär kablarna genom det större hålet in till din TV. På baksidan av möbeln finns två hål att trä elkabeln för liften och din TV igenom. Om du behöver mer utrymme att jobba på så är skänkens baksida uppdelad i tre sektioner där sektionerna till vänster och höger är avtagbara genom att skruva av skruvarna. Detta ger dig en enkel access till hela liften om du behöver justera något eller bara vill utforska skänkens innersta hemligheter.
Med våra skänkar med inbyggd TV-lift kommer du ha en prydlig och organiserad lösning för all din underhållningsteknik!

Magnetiskt Lock

När du använder en TV-lift inuti en möbel är det viktigt att ha ett lock som täcker över din TV när den inte används. Våra skänkar har ett lock som är placerat på en metallplatta, monterad på TV-liften. Lockets magneter gör det enkelt att ta bort det vid behov, samtidigt som det hålls på plats när det behövs.

Locket är också justerbart för att du ska kunna positionera det precis som du vill ha det. Det har två piggar som hjälper dig att placera locket på metallplattan så att det sitter rätt och är lätt att ta bort eller justera när det behövs.

Med detta lock kan du enkelt dölja din tv när den inte används och samtidigt ha den tillgänglig när du vill titta på den. Det ger också en ren och snygg look till din möbel när den inte används.

FAQ

Har du fler frågor?

Kontakta oss för att beställa din TV-lift redan idag

Är du intresserad av att beställa en TV-lift eller har frågor angående vår produkt? Hos vår butik Englesson & Company kan vi se till att du får den perfekta TV-liften för ditt hem eller kontor och svarar gärna på alla dina frågor.

För att göra det enkelt för dig har vi skapat en smidig länk som du kan använda för att kontakta vår butik direkt. Genom att klicka här och fylla i dina kontaktuppgifter så kommer vi att höra av oss till dig inom kort. Du kan även ringa oss på +46 8 755 56 60 om du föredrar att prata med oss direkt.

Vi ser fram emot att höra från dig!