Fira tillsammans med oss!

Englesson 60 år av kvalitetsmöbler

Under 2024 firar Englesson 60 år av högkvalitativ möbelproduktion och design. Det vill vi såklart fira tillsammans med er, därför kommer vi att lansera en unik kollektion av möbler som kommer att finnas till rabatterat pris under hela 2024. Kollektionen är inspirerad av det som är Englessons signum och består därför av en soffserie i klassisk stil samt en nytappning av en trämöbel i serien Stockholm 2.0.

Vi ser fram emot många fler år av att få vara en del av ditt hem!

Vår nya möbelserie Belmont

Jubileumskollektionen Belmont hittar inspiration i den klassiska serien Howard, men med skarpare linjer, plymåer med individuella avslut och en modernare känsla.

I serien ingår en 3-sits soffa, fåtöljer i två olika storlekar samt en pall. För att ta del av jubileumserbjudandet ska serien kläs i något av det tre utvalda jubileumstygerna.


Tygerna vi valt kommer från Fibreguards kollektion Colourwash i färgerna Linen, Sand samt Pesto. Tre slitstarka och impregnerade tyger du kommer trivas med länge!

Stockholm 2.0 Vitrinskåp Red

Möbelserien Stockholm är vår mest älskade serie som vi haft i produktion sedan 1989, en klassiker som står sig med tiden helt enkelt!


Nu lanserar vi även Stockholm 2.0 i vår underbara special edition färg Red.

Stockholm 2.0 jubileumsskåp har även dimbar LED-belysning integrerat, vilket gör att du får en iögonfallande detalj till ditt hem som samtidigt lyfter fram och sätter ljus på allt vackert du ställer i.

Hitta din närmaste återförsäljare

Loading store locator from Stockist store locator...