Upptäck vårens nyheter

Spring Collection 2024

Stockholm 2.0 Vitrinskåp i Burned Walnut

Stockholm 2.0 presenterar stolt den nya Ekvitrinen i vår omtyckta bets "Burned Walnut". Detta vackert välarbetade vitrinskåp är en hyllning till tidlös design och tillverkat främst av högkvalitativ ek, vilket garanterar en gedigen och hållbar möbel.

Med en subtil kombination av klassiskt hantverk och moderna inslag är Ekvitrinen utrustad med en integrerad LED-belysning som sätter ljus på din inredning. Den brända valnötsfinishen ger skåpet en naturlig och varm känsla, samtidigt som det här vitrinskåpet är skapad för att stå sig över tidens trender och bli en pålitlig följeslagare i ditt hem.

Vårkollektionen består av två välarbetade vitrinskåp, båda med integrerad samt dimbar LED-belysning

Edge 2.0 Vitrinskåp Med Integrerad Belysning

Edge 2.0 vitrinskåp finns nu med integrerad och dimbar LED-belysning.
Hela Edge-serien har även fått ett lyft och kallad därav numera Edge 2.0. Det innebär att serien numera är handmålad, vilket ger en subtil men härlig struktur.
Med Edge 2.0 kan du även välja benställning i samma färg som resterande möbel, eller med den kontrasterade betsen "Burned Walnut".

I vår vill vi belysa kök och matsal. Genom att uppdatera platsen där mest njutning med vänner och familj sker kan du bjuda in till många fina samtal & stunder

Line Matbord tillsammans med Stolen Hudson

En nyhet från vår Line-serie är ett runt och välarbetat matbord som sömnlöst kombinerar nutid med dåtid genom Gustavianska detaljer såsom spårningar i ramen tillsammans med nätta ben. Det här bordet kommer med tre iläggsskivor och kan lätt anpassas efter dina behov.

Kombineras gärna tillsammans med stolar från vår nya serie Hudson, som erbjuder en behaglig plats där du kan sitta länge. Går att få med ben i olika oljor samt hundratals olika tyger för att du ska kunna sätta din personliga prägel.

Stockholm 2.0 Runt Matbord tillsammans med Stolen Bolton

Stockholm 2.0 kommer ut med en spännande nyhet, ett bord som behåller de välkända snickrade detaljerna från vår ikoniska Stockholm-serie, men nu i en helt ny, åttakantig form.

Bordet kan med fördel matchas tillsammans med stolar från vår nya serie Bolton, som går att få med ben i olika oljor samt ram i hundratals olika tyger olika tyger för att passa din personliga smak.

Jubileumskollektionen

Englesson Firar 60 år

Hitta din närmaste återförsäljare

Loading store locator from Stockist store locator...